Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»
Photo Credits: INTIME

Για την προοπτική του τρεμπλ ρωτήθηκε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Λουις Ενρίκε, τονίζοντας πως είναι κάτι που έχουν στο μυαλό τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Λουίς Ενρίκε δήλωσε ανοιχτά πως το τρεμπλ είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο και τους παίκτηες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χωρίς αμφιβολία, είναι ένα κίνητρο να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στη Γαλλία, να σηματοδοτήσουμε την ιστορία του συλλόγου, της πόλης και αν μπορεί να είναι για τη χώρα, τόσο το καλύτερο.

Αλλά προς το παρόν έχουμε μόνο έναν τίτλο (το Σούπερ Καπ Γαλλίας  που κέρδισε τον Ιανουάριο κόντρα στην Τουλούζ), και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πρωτάθλημα γιατί οι αντίπαλοι το αξίζουν.

Είναι ακόμη ένας μακρύς και γεμάτος στροφές δρόμος, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν έχει σημασία πότε θα πάρουμε το πρωτάθλημα, το αξίζαμε εδώ και καιρό. Το σημαντικό είναι πώς θα το κερδίσουμε».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X