ΑΕΚ: Ήττα (19-3) από τον Ολυμπιακό στο «Παπαστράτειο»

Εικόνες από το Εθνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό και περιμένει αύριο να δει αν θα αποφύγει τα πλέι άουτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 19-3 γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Πλέον η «Ένωση» περιμένει το Περιστέρι – ΠΑΟΚ (24/04) για να δει αν θα αποφύγει τα πλέι άουτ.

Σε περίπτωση νίκης του Περιστερίου, ο «Δικέφαλος» θα κοντραριστεί με τον Ηλυσιακό για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα καταλάβει την 8η θέση και θα ολοκληρώσει τη σεζόν. Για την ΑΕΚ σκόραραν η Αλεξάνδρα Καλαϊτζή, η Μαρία Παπαδοπούλου και η Ιωάννα Λυκοθανάση.

Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ 19-3
Τα οκτάλεπτα: 6-1, 4-0, 4-1, 5-1
Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Χυδηριώτη, Τριχά 3, Ξενάκη 1, Σιούτη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Σάντα 4, Πλευρίτου Β., Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Νίγκρο, Δρακωτού 1, Χριστοδούλου – Άουτ 2.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση 1, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X