Φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ της Φέγερνοντ

Φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ της Φέγερνοντ
Photo Credits: INTIME

Ο Άρνε Σλοτ είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους «Reds», μετά από 9 χρόνια.

Όπως αναφέρει το «SkySports», πρώτο φαβορί την δεδομένη στιγμή είναι ο Άρνε Σλοτ της Φέγερνοντ. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στην Eredivisie, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν με την ομάδα του Ρότερνταμ, ενώ φέτος πανηγύρισε και το Κύπελλο. Τη σεζόν 2019-2020 μάλιστα έφτασε μία ανάσα από τον τίτλο με την Άλκμααρ, ωστόσο ο Άγιαξ στέφθηκε πρωταθλητής, υπερτερώντας στη διαφορά των τερμάτων.

Η δουλειά του τα τελευταία χρόνια δείχνει πως του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, με την εφημερίδα «Times» να τονίζει: «H ικανότητά του να βελτιώνει παίκτες και το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου του, είναι αρετές που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους ανθρώπους των κόκκινων».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X