ΑΕΚ: Νέα μετάλλια στην κολύμβηση

ΑΕΚ: Νέα μετάλλια στην κολύμβηση
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για το τμήμα κολύμβησης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης της ΑΕΚ έλαβε μέρος στους αγώνες που διοργάνωσε το ΑΣ Πέρα την ημέρα του εορτασμόυ των 100 χρονων της, στις 13 Απριλίου.

Η ομάδα μας κατέβηκε με 8 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια, είχανε αρκετά πλασάρισμα τα σε οκτάδες και σημείωσαν ατομικά ρεκόρ, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου. Αναλυτικά: Ο Απόστολος Παλαμίδας κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μ. μικτή ατομική, την 5η θέση στα 50μ. πεταλούδα και την 7η θέση στα 100μ. πεταλούδα. Η Εμμανουέλα Θεοδωράτου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο, την 5η θέση στα 200μ. ελεύθερο και την 8η θέση στα 50μ. ελεύθερο. Η Γεωργία Κωνσταντίνου στα 50μ. ύπτιο κατέκτησε την 4η θέση και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου την 7η θέση αντίστοιχα. Η Ευαγγελία-Ευδοξία Παπαδοπούλου κατέλαβε την 7η θέση στα 50μ. πρόσθιο. Τέλος, Άννα Διαγγελάκη, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος μπήκαν στην 16άδα στα αγωνίσματά τους, σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, καθώς και στον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας και υπεύθυνο του τμήματος, Δημήτρη Χασιώτη και το συνεργάτη του Στέλιο Τζέλλο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X