Μαρτίνεζ: «Δουλέψαμε τόσο σκληρά και υποφέραμε πολύ, μας αξίζει αυτή η χαρά» (VIDEO)

Μαρτίνεζ: «Δουλέψαμε τόσο σκληρά και υποφέραμε πολύ, μας αξίζει αυτή η χαρά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δάκρυα χαράς από τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ το βράδυ της Δευτέρας (22/04) πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, με τους «νερατζούρι» να επικρατούν της Μίλαν 2-1 και να στέφονται πρωταθλητές.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγύρισε τον 6ο τίτλο με την Ίντερ και έντονα φορτισμένος  μίλησε στην κάμερα μετά το τέλος του αγώνα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ανέφερε:

«Δουλέψαμε τόσο σκληρά και υποφέραμε πολύ. Μας αξίζει αυτή η χαρά. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην οικογένεια μου στην Αργεντινή και στα παιδιά μου, που είναι το πιο όμορφο πράγμα που μου έδωσε αυτή η ζωή.

Τώρα θα κλάψω πολύ. Βρεθήκαμε σε μια κατάσταση που δεν είχε συμβεί πριν κι έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε. Οι οπαδοί μάς πιέζουν πάντα. Η νίκη είναι και γι’ αυτούς, για το προσωπικό της ομάδας και τους προπονητές μας.

Το ταξίδι με τον Ιντζάγκι ήταν όμορφο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους σε αυτό το κλαμπ και πρέπει να συνεχίσουμε.

Τώρα θέλω να απολαύσω την επιτυχία. Με το δεύτερο αστέρι γράψαμε ιστορία».

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X