«Ξέρει από… καυτές έδρες ο Βιλί Ντελαζό, θα τα καταφέρει στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός»

«Ξέρει από… καυτές έδρες ο Βιλί Ντελαζό, θα τα καταφέρει στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός»
Photo Credits: INTIME

Ο 31χρονος διαιτητής μπήκε στο «κάδρο» της σπουδαίας και κρίσιμης αναμέτρησης με επίκεντρο το κυνήγι του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και το όνομα αυτού, Βιλί Ντελαζό. Ο Γάλλος ρέφερι έλαβε το «φύλλο πορείας» από την ΚΕΔ και θα βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης (24/4) μαζί με την σφυρίχτρα του στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Ο 31χρονος διαιτητής μπήκε στο «κάδρο» της σπουδαίας και κρίσιμης αναμέτρησης με επίκεντρο το κυνήγι του πρωταθλήματος στη φετινή κούρσα της Super League.

Ο Ρομέν Φεριέ νυν τεχνικός διευθυντής στην ομάδα Νέων της Μπορντό, πέρασε τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του κι από τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα της Ξάνθης κι βάζει θετικό πρόσημο στο report για τον Γάλλο ρέφερι του επερχόμενου ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια τον οποίο «τσέκαρε» live στο τελευταίο του παιχνίδι (Ναντ – Ρεν 0-3) για το γαλλικό πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο (20/4).

«Ο Βιλί Ντελαζό είχε ένα δύσκολο παιχνίδι Μαρσέιγ – Μονακό στο Βελοντρόμ τον Ιανουάριο με αποφάσεις που η αλήθεια είναι πως προκάλεσαν αντιδράσεις. Ωστόσο παραμένει ένας από τους καλύτερους διαιτητές στη Ligue 1…» τόνισε αρχικά ο Ρομέν Φεριέ και πρόσθεσε:

«Βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην φετινή κατάταξη των Γάλλων διαιτητών. Το περασμένο Σάββατο σφύριξε το παιχνίδι Ναντ – Ρεν στο οποίο ήμουνα παρών κι είχε καλή απόδοση».

Τέλος, στο ερώτημα κατά πόσον ο Βιλί Ντελαζό διαθέτει το διαιτητικό «πακέτο» ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Ρομέν Φεριέ τονίζει:

«Γνωρίζω πως το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός είναι ένα από τα κορυφαία ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος και θα γίνει μέσα σε μια…καυτή ατμόσφαιρα.

Ωστόσο ο Ντελαζό έχει παίξει σε γήπεδα όπως το “Βελοντρόμ” και το “Παρκ ντε Πρενς” στη Γαλλία και μπορεί ασφαλώς να τα καταφέρει και στο ντέρμπι στην Νέα Φιλαδέλφεια».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X