Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει για Μπερνάρ εν όψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει για Μπερνάρ εν όψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Μπερνάρ στο κρίσιμο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνω στον Μπερνάρ έχουν πέσει όλοι στον Παναθηναϊκό εν όψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με την ΑΕΚ (20:30) στην OPAP Arena για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο από το ματς με τη Λαμία και χθες έκανε θεραπεία. Η μαγνητική που έβγαλε ήταν καθαρή, δηλαδή δεν έδειξε κάποια θλάση, ωστόσο όσο ο παίκτης πονά, είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί.

Ο Φατίχ Τερίμ θα περιμένει να δει και σήμερα την κατάσταση του Μπερνάρ και πιθανώς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή αποφασίζοντας την τελευταία στιγμή αν θα τον πάρει μαζί του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Βραζιλιάνος είναι πολύτιμος για τους «πράσινους», αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος και υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος υποτροπής, τότε στο «τριφύλλι» δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του. Άλλωστε το πρωτάθλημα, σε κάθε περίπτωση, δεν τελειώνει την Τετάρτη, αφού θα απομένουν άλλα τρία παιχνίδια στα playoffs, αλλά και ο τελικός του Κυπέλλου, όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει ανάγκη την παρουσία του.

Ο Τούρκος προπονητής έχει σίγουρα στο μυαλό του ένα εναλλακτικό πλάνο δράσης για την περίπτωση που ο Μπερνάρ απουσιάσει. Στην ενδεκάδα λογικά δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, αλλά θα περιμένουμε να δούμε αν θα επιστρέψει στην αποστολή ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Διαθέσιμος θα είναι ξανά και ο Φίλιπ Τζούρισιτς, που μπορεί να δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά, ειδικά αν απουσιάσει τελικά ο Μπερνάρ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X