Παναθηναϊκός: «Καθαρή» η μαγνητική του Μπερνάρ - Στο 50-50% να παίξει με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: «Καθαρή» η μαγνητική του Μπερνάρ - Στο 50-50% να παίξει με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

«Καθαρή» η μαγνητική του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό, μοιρασμένες οι πιθανότητες να παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έκανε ο Μπερνάρ στο πόδι για να διαπιστωθεί εάν οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς του Παναθηναϊκού είναι κάτι το ανησυχητικό.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, από το ρεπορτάζ, η μαγνητική του Μπερνάρ είναι «καθαρή» και ο παίκτης αναμένεται στην αυριανή προπόνηση να συζητήσει με τον Φατίχ Τερίμ για το τι θα γίνει ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Βάσει των όσων αναφέρονται, η συζήτηση του Τερίμ με τον Μπερνάρ σε συνδυασμό με την άποψη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας θα κρίνει τη συμμετοχή του στο ματς. Δηλαδή θα αποφασισθεί τι θα συμβεί, με τις πιθανότητες -αυτή την χρονική στιγμή- να είναι μοιρασμένες για να παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

To βέβαιο είναι πως ο Μπερνάρ ξέρει καλύτερα απ’ όλους το σώμα του και θα φανεί σε μεγάλο βαθμό απ’ το πως θα νιώσει στο συγκεκριμένο σημείο την Τρίτη (23/4).

Ο Τερίμ πάντως, δεν σκοπεύει να πάρει το ρίσκο, εάν δεν έχει απόλυτα καθαρή εικόνα έως και λίγες ώρες πριν απ’ το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, προετοιμάζοντας αντίστοιχα από τώρα και το Plan B.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X