ΑΕΚ Betsson: Τα θαύματα του Κουζμίνσκας και η επόμενη σεζόν!

ΑΕΚ Betsson: Τα θαύματα του Κουζμίνσκας και η επόμενη σεζόν!
Photo Credits: INTIME

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Κουζμίνσκας μετά τον τραυματισμό του

Η ΑΕΚ Betsson κέρδισε τον ΠΑΟΚ στα άδεια Λιόσια και «κλείδωσε» την 7η θέση της κανονικής περιόδου, χάρις σε μια ακόμα τρομερή εμφάνιση του Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικός, καθώς κουβάλησε στην κυριολεξία της ΑΕΚ στις πλάτες του, σκοράροντας31 πόντους και κατεβάζοντας 11 ριμπάουντ. Μάλιστα οι 16 από αυτούς, ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 4ο δεκάλεπτο που κρίθηκε ο αγώνας, ο «Κούζμα» έβαλε 11 πολύ σημαντικούς πόντους, με πολύ καλά ποσοστά.

Είναι γεγονός ότι από την ημέρα που τραυματίστηκε ο Λιθουανός στο Περιστέρι, άρχισαν όλα τα άσχημα γεγονότα για την Ένωση, που από εκεί και πέρα πήρε την κάτω βόλτα. Η επιστροφή του Κουζμίνσκας στο Φάιναλ-8 της Κρήτης, ήταν ίσως το καλύτερο νέο για την ομάδα. Μέσα σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο μπασκετικό τμήμα, ο Λιθουανός φόργουορντ, είναι ίσως το μοναδικό ευχάριστο στοιχείο της φετινής ΑΕΚ.

Τρομερός επαγγελματίας, ιδιαίτερα αγαπητός μέσα στην ομάδα και ένας παίκτης που μέσα στους αγώνες βγάζει μια ηρεμία και μια σιγουριά ότι θα τα κάνει όλα σωστά. Προφανώς, η ποιότητα του είναι πολύ ανώτερη από τον μέσο όρο αρκετών παικτών που παίζουν στην Basket league, αλλά αυτά που κάνει από την επιστροφή του και μετά, είναι απίστευτα.

Θυμίζουμε ότι είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με το Περιστέρι στον πρώτο γύρο και επέστρεψε στις 15/2 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Από τότε, σε 12 αγώνες ο Κουζμίνσκας έχει 19.5 πόντους μέσο όρο, με το εντυπωσιακό 40.3% στο τρίποντο σε 5.2 προσπάθειες, ενώ μαζεύει και 6.8 ριμπάουντ, μοιράζοντας και 2.4 ασίστ. Μάλιστα σε αυτήν την πορεία, είχε μόλις μια φορά μονοψήφια αριθμό πόντων, ενώ είχε σκοράρει και 40 απέναντι στην Χολόν, που τελικά δεν έφτασαν.

Ο Κουζμίνσκας είναι αγαπητός και σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ, που αναγνωρίζει και την ποιότητα του αλλά και το πόσο επαγγελματίες είναι, για αυτό και είναι επιθυμία όλων να παραμείνει και την επόμενη σεζόν. Σίγουρα, με τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, δεν είναι και εύκολο να πείσεις έναν παίκτη που έχει περάσει όλα αυτά να μείνει, αλλά του αρέσει η ζωή στην Αθήνα, νιώθει καλά εδώ και η Ένωση θα παίξει τα ρέστα της, για να τον πείσει. Μέχρι τότε ας τον απολαύσουμε για άλλους δύο αγώνες και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X