ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο για τον Μαδέση

ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο για τον Μαδέση
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη διάκριση για τον πρωταθλητή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μία διάκριση για το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ, καθώς ο Αλέξανδρος Μαδέσης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Τελικούς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, στην κατηγορία των εφήβων που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 20-21/4 στο ΣΕΦ.

Αφού πρώτευσε στην φάση των ομίλων, κέρδισε στον προημιτελικό τον Κατσαπρακάκη της Αθηνάς Μαγκουφάνας με 3-1 ΣΕΤ, ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε δύσκολα από τον Μανωλόπουλο του ΟΕΑ Ρεθύμνου με 3-2 ΣΕΤ.

Στον αγώνα για την τρίτη θέση επικράτησε του Κούτρα από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-0.

Ο Γιώργος Γερακιός αγωνιζόμενος στην ίδια κατηγορία, αφού προκρίθηκε από την φάση των ομίλων, ηττήθηκε στους «8» από τον Αλεξόπουλο του ΔΑΟΤ με 3-0 σετ και στην συνέχεια κάμφθηκε από τον Μαλαμούδη του Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 3-1 σετ. Στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8, ηττήθηκε από τον Κατσαπρακάκη και κατετάγη 8ος.

Τους αθλητές της ΑΕΚ συνόδεψαν στο ΣΕΦ ο προπονητής του τμήματος, Κώστας Μαδέσης, και ο Team Manager, Νίκος Αλευρομάγειρας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X