Η προπαγάνδα για το VAR ξεφτιλίστηκε και στην Αργεντινή - Το γκολ που δεν μέτρησε στο ντέρμπι μίσους Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς! (ΦΩΤΟ)

Η προπαγάνδα για το VAR ξεφτιλίστηκε και στην Αργεντινή - Το γκολ που δεν μέτρησε στο ντέρμπι μίσους Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μια φάση απόψε που το VAR ξεφτίλισε το γκολ του Άρη που μέτρησε κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 1-2 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με την Ένωση να βρίσκεται πίσω στο σκορ από ένα γκολ του Μορόν που το VAR μέτρησε χωρίς η μπάλα να έχει περάσει τη γραμμή!

Η Θεία Δίκη όμως, ήθελε την ίδια μέρα, σε δυο από τα μεγαλύτερα ντέρμπι παγκοσμίως και πιο συγκεκριμένα στα Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς να συμβαίνουν δυο πανομοιότυπες φάσεις!

Για το ισπανικό Clasico διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, αλλά και στο Superclasico της Αργεντινής, στο ντέρμπι μίσους του Μπουένος Άιρες, συνέβη μια ολόιδια φάση, με το VAR κι εκεί να παίρνει τη σωστή απόφαση, ξεφτιλίζοντας τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη για να μετρήσει το ανύπαρκτο γκολ του Μορόν.

Συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό του ντέρμπι, η γηπεδούχος Ρίβερ είδε το γκολ του Κολίδιο να ακυρώνεται από το VAR καθώς σε καμία από τις κάμερες που κάλυπταν το ντέρμπι, δεν φαινόταν η μπάλα να έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X