ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων που έπαιξαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Εικόνες από το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στο Κλεάνθης Βικελίδης και με πολλές χαμένες ευκαιρίες, έκανε την ανατροπή. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν με τον Άρη.

Γιώργος Αθανασιάδης: Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, με εντυπωσιακές αποκρούσεις, συμπεριλαμβανομένης και της φάσης του γκολ του Άρη, που έβγαλε την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θεατής. Αλλά την δουλειά του την έκανε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Δεν ήταν καλό το πρώτο ημίχρονο που έκανε ο Γάλλος. Πολλά λάθη, πολλές λάθος θέσεις και εκτιμήσεις φάσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ, ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε όταν βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Ντομαγκόι Βίντα: Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός κράτησε πολύ σωστά την θέση του στην άμυνα. Έλεγχε τις περισσότερες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, αλλά και στο πρώτο, προσπάθησε να βρει γκολ στις στατικές φάσεις και έκανε τελικές προσπάθειες.

Άλεξ Κάλενς: Πολύ καλό ματς από τον Περουβιανό. Πήγε πολύ καλά στις προσωπικές μονομαχίες μ’ έναν εξαιρετικό επιθετικό όπως ο Μορόν. Γρήγορος στις αντιδράσεις του και δυναμικός, βγήκε κερδισμένος από τις περισσότερες από τις μάχες που έδωσε.

Εχσάν Χατζισαφί: Πολύ καλό ματς από τον Ιρανό ακραίο μπακ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε τα πάντα. Έκοβε και έκλεβε μπάλες, ανέβαζε σωστά την ομάδα και είχε πολύ καλές συνεργασίες με τον Ελίασον αλλά και τους επιθετικούς της ΑΕΚ γενικώς.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν ήταν σε καθόλου καλό απόγευμα ο Πολωνός χαφ. Έχασε πολλές φάσεις, έχασε και προσωπικές μονομαχίες. Δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και δεν κάλυπτε καθόλου καλά τον χώρο ευθύνης του. Αυτό ήταν που προκάλεσε και τα περισσότερα από τα ανασταλτικά προβλήματα που είχε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Γενς Γιόνσον: Τον παρέσυρε και αυτόν η κακή μέρα του Σιμάνσκι στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στο δεύτερο ανέβηκε πολύ από την αρχή και κυρίως από την στιγμή που μπήκε ο Πινέδα στο ματς. Βοήθησε και αυτός σημαντικά στην καλή εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Νίκλας Ελίασον: Ένα ακόμα εξαιρετικό ματς από τον Σουηδό ακραίο επιθετικό. Στο πρώτο ημίχρονο πήγε ο ίδιος σε εκτελέσεις και τελειώματα φάσεων, που δεν έγιναν γκολ κυρίως λόγω του τερματοφύλακα του Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγε περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι και πραγματικά βοήθησε πολύ.

Στίβεν Τσούμπερ: Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε στο ματς μόνο στο τελευταίο κομμάτι, παίρνοντας δυο φάσεις πάνω του. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ήταν και αυτός μέσα στην εξίσωση της καλής επιθετικής λειτουργίας της ΑΕΚ. Έχασε ευκαιρίες ο ίδιος, δημιούργησε χαμένες ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Έκι Πόνσε: Πολύ καλό ματς από τον Αργεντινό επιθετικό και ας μην βρήκε ο ίδιος δίχτυα. Έκανε όλες τις υπόλοιπες δουλειές που είχε ανάγκη η ΑΕΚ για την επιθετική της λειτουργία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως και ο ίδιος έχασε μπόλικες ευκαιρίες.

Νορντίν Άμραμπατ: Ο κορυφαίος του γηπέδου. Έκανε τα πάντα. Κυριολεκτικά. Μέσα σ’ όλες τις φάσεις, τεράστιο πάθος που παρέσυρε και τους υπόλοιπους και ένα γκολ κρίσιμο, όταν πραγματικά δεν είχε δυνάμεις σχεδόν ούτε να τρέξει περισσότερο.

Ορμπελίν Πινέδα: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς έπαιξε και ως χαφ αλλά και ως δεξί μπακ. Και έδωσε πάρα πολλά στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Πνευμόνια, τρεξίματα, ηρεμία, την μπάλα κάτω.

Σέρχιο Αραούχο: Έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Βοήθησε πολύ, πήγε σε καλές τελικές προσπάθειες και είχε πολύ καλές επιλογές με την μπάλα στα πόδια. Κέρδισε και το πέναλτι το οποίο κακώς πήρε πίσω το VAR.

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: Μπορεί να μην έπαιξε πολύ. Μπήκε όμως όταν ακόμα το ματς ήταν στο 1-1 και βοήθησε. Πήρε μπάλες στα πόδια του, έβαλε δημιουργία στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Πάολο Φερνάντες: Φρέσκα πόδια και ταχύτητα, όταν η ΑΕΚ το χρειαζόταν. Βοήθησε και αυτός στο διάστημα που αγωνίστηκε και ήταν το καθοριστικό για να μπορέσει η ΑΕΚ να βρει το γκολ νίκης.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε στο φινάλε του ματς στην θέση του Άμραμπατ. Πλέον για να δώσει ασφάλεια στην ανασταλτική λειτουργία. Ήταν παρών εκεί που χρειαζόταν

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X