Για το πρώτο βήμα τίτλου - Η ΑΕΚ κόντρα (16:00) στον Δούκα στη Σαλαμίνα!

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομαδα futsal της ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 τον Δούκα στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πράξη πρώτη για τους Τελικούς της Futsal Super League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα στις 16:00 στο «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται προς την επιστροφή τους στο θρόνο του ελληνικού futsal, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Ήδη άλλωστε οι δύο ομάδες μετρούν δύο… κούπες, καθώς η ΑΕΚ κατέκτησε το Super Cup 2023 το Σεπτέμβριο και η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων το Κύπελλο Ελλάδας τον Μάρτιο. Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, έχοντας πλέον γεμάτο το οπλοστάσιό του.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε πανέτοιμοι για αυτόν τον πρώτο τελικό κόντρα στον Δούκα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει συγκεκριμένα πράγματα που θέλαμε και πάμε μόνο για το 1-0. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε για να μας στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει».

Σε αυτή την πρώτη «μάχη» η ΑΕΚ περιμένει και την στήριξη του κόσμου της. Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λίγες μέρες μετά τη συμπλήρωση του πρώτου αιώνα Ιστορίας της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, ήρθε ο πρώτος τίτλος της δεύτερης εκατονταετίας, από τα κορίτσια του Futsal. Τώρα ήρθε η ώρα της ανδρικής ομάδας!

Φίλε της ΑΕΚ, την Κυριακή 21 Απριλίου (16:00) σε περιμένουμε στο Κλειστό «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας για τον πρώτο Τελικό της Futsal Super League κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα. Φίλε της ΑΕΚ, κανείς δεν περισσεύει.

Φίλε της ΑΕΚ, έλα στο πλευρό των παικτών του Άγγελου Εμμανουηλίδη και πάμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για να φέρουμε άλλο ένα τρόπαιο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Φίλε της ΑΕΚ, με τη φωνή σου και μόνο θέλουμε να γίνεις ο έξτρα παίκτης, αυτός που θα βάλει το πιο καθοριστικό γκολ. Την Κυριακή, ΟΛΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X