Ο πρόεδρος της Νάπολι τιμωρεί τους παίκτες με... απομόνωση ως το τέλος της σεζόν

Ο πρόεδρος της Νάπολι τιμωρεί τους παίκτες με... απομόνωση ως το τέλος της σεζόν
Photo Credits: INTIME

Το νέο άσχημο αποτέλεσμα της Νάπολι φαίνεται πως οδηγεί τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε μια ακραία απόφαση!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έμπολι πέτυχε φέτος και δεύτερη νίκη επί της Νάπολι με 1-0, για την 33η αγωνιστική της Serie A, καθώς είχε νικήσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας και μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» στον πρώτο γύρο της σεζόν, τον περασμένο Νοέμβριο με το ίδιο μάλιστα σκορ!

Η ομάδα της Τοσκάνης πήρε τη νίκη με το γκολ του Κερί μόλις στο 4ο λεπτό και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι «παρτενοπέι» δύσκολα θα προλάβουν πλέον να λάβουν μέρος στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της περσινής πρωταθλήτριας είναι έξαλλος με τη νέα γκέλα, δεν κατέβηκε καν στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες και, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Ιταλία, είναι αποφασισμένος να τους τιμωρήσει κρατώντας τους «κλεισμένους» για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πρόκειται για το λεγόμενο ritito, με την ομάδα να αποσύρεται και να μένει όλη μαζί για τα παιχνίδια που απομένουν, ώστε να κρατηθούν αποκομμένοι οι ποδοσφαιριστές και ως τιμωρία και σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις που τους απομένουν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X