Άρης: Οι σκέψεις του Μάντζιου για την αρχική ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Οι σκέψεις του Μάντζιου για την αρχική ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ποια είναι η ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει απόψε κόντρα στην ΑΕΚ ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του Άρη θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο «Κλ Βικελίδης» κόντρα στην ΑΕΚ και να… ρεφάρουν για την κακή εμφάνιση και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής στην OPAP Arena.

O Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/4 – 19:30) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες στα play off.

Αυτή τη φορά, ο Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του, τον Φαμπιάνο, που παρά το γεγονός ότι δεν προπονήθηκε με την ομάδα όλη την εβδομάδα, χθες ήταν καλύτερα και ο Μάντζιος τον πήρε στην αποστολή, ενώ όπως όλα δείχνουν θα τον βάλει και στην ενδεκάδα του σημερινού αγώνα.

Για το σημερινό ματς, ο Άκης Μάντζιος, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τους Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Μάνου Γαρθία, Φετφατζίδη, Σαβέριο και Μορόν.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για να μπουν και να παίξουν, είναι οι Ζουλ, Σαμόρα, Ανσαριφάρντ, Παναγίδης, Δεληζήσης, Κάρλσον, Ρόουζ, Βερστράτε, Χουτεσιώτης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X