Χαμός στο Σεντ Ετιέν-Μπορντό: Άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού χαστούκισε αντίπαλο παίκτη! (ΦΩΤΟ)

Χαμός στο Σεντ Ετιέν-Μπορντό: Άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού χαστούκισε αντίπαλο παίκτη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα κακό περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα κακό περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με θητεία στον Ολυμπιακό, και πλέον προπονητής της Μπορντό, χαστούκισε έναν ποδοσφαιριστή της Σεντ Ετιέν μετά το τέλος του αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου!

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Ριέρα φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του λόγω της εξέλιξης που είχε το παιχνίδι (ήττα για την ομάδα του με 2-1 παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί), με αποτέλεσμα κατά την είσοδο των παικτών στα αποδυτήρια να ξεσπάσει για αδιευκρίνιστο λόγο, με την ταυτότητα του παίκτη που δέχθηκε το χαστούκι να παραμένει άγνωστη.

«Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Αλλά χάσαμε. Όμως, ήμασταν καλύτεροι από αυτούς. Και πάλι. Μπορείτε να το γράψετε με έντονο ύφος αυτό. Όταν έχεις τις ευκαιρίες, πρέπει να τις πάρεις. Τους προκαλέσαμε πολλά προβλήματα. Αλλά τελικά στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για σένα και δεν είναι καλό όλη τη χρονιά», ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Ριέρα για την αναμέτρηση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X