Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Super League (21/04)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Super League (21/04)

Τρία ματς απόψε στα play offs της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Super League (21/04)

Τρία ματς απόψε στα play offs της Super League

  • Ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ και η Λαμία τον Παναθηναϊκό
  • Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Λαμία – Παναθηναϊκός 17:00

Η Λαμία φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των play offs της Super League. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή φάση, καθώς έρχεται από τρεις σερί νίκες και έχει πέντε νίκες στα πρώτα έξι ματς του μίνι πρωταθλήματος. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Λαμίας με ανατροπή με 3-1 στη Λεωφόρο. Έτσι, οι «πράσινοι» είναι στην 2η θέση του πρωταθλήματος και στο -1 από την ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να έχει ένα ματς λιγότερο. Για το Τριφύλλι έμειναν εκτός οι Ζέκα, Παλάσιος και Σένκεφελντ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάμε με το 2 Over 1,5 σε απόδοση 1,44 στο Pame Stoixima

Άρης – ΑΕΚ 19:30

Ο Άρης φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕΚ για την για την 6η αγωνιστική των play offs της Super League. Σε καλή φάση η Ένωση, που έρχεται από τη νίκη επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική. Αντιθέτως ο Άρης έχει τρεις σερί ήττες. Η ΑΕΚ είναι στην 1η θέση με 69 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ με ματς λιγότερο έχει 67. Για την Ένωση δεν θα αγωνιστεί ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λιβάι Γκαρσία και Αρόλντ Μουκουντί, ενώ για τον Άρη ο Φαμπιάνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάμε και εδώ με το 2 Οver 1,5 σε απόδοση 1,62

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20:30

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X