Το κανάλι του Άρης - ΑΕΚ

Το κανάλι του Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σε ποιο κανάλι θα δούμε το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην έκτη αγωνιστική μπαίνουν, την Κυριακή (21/04), τα πλέι οφ της Super League με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, ύστερα από 31 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της κατάταξης με 69 βαθμούς και την ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 68, ο ΠΑΟΚ με 67 και ο Ολυμπιακός με 63 βαθμούς, αντίστοιχα. Βέβαια, επισημαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Πάντως, στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, η ΑΕΚ και ο Άρης αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της «OPAP Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια, και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε με 2-0.

Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του Άρης – ΑΕΚ

Διαιτητής της αναμέτρησης Άρης – ΑΕΚ έχει ορισθεί ο Χρήστος Βεργέτης, με βοηθούς του τους Τρύφωνα Πετρόπουλο και Χασάν Κούλα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας και στο VAR θα βρίσκονται οι Πάτρικ-Φραντς Χανσλμπάουερ (Γερμανία) και ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ.

Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στην ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League έχει ορισθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη Θεσσαλονίκη για τις 19:30. Μάλιστα, η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης θα γίνει σε απευθείας μετάδοση από τη συχνότητα της NOVA SPORTS PRIME.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X