Νικολαϊδης: «Ευχαριστώ για την τιμή στο πρόσωπο μου - Θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη»

Νικολαϊδης: «Ευχαριστώ για την τιμή στο πρόσωπο μου - Θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα και μίλησε για αυτή την συγκλονιστική εμπειρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαϊδης έζησε σήμερα μια ιστορική στιγμή καθώς  από τα δικά του χέρια έφτασε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Νέα Φιλαδέλφεια και άναψε την δάδα στο Πάρκο Μικρασιατών.

Ο ίδιος με ανάρτηση του μίλησε για αυτή την συγκλονιστική εμπειρία την οποία αφιέρωσε σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Τιμή και Περηφάνια»
Για την Ολυμπιακή φλόγα, για την συμμετοχή μου στην λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγωνων 2024 , για εσάς που χρόνια μου δείχνετε την στήριξη σας.(Ξέρετε Εσείς ) Για την στιγμή αυτή που νοιώθεις τόση Περηφάνια.Τοσα συναίσθηματα μαζί .. Ζεις το παρόν των Ολυμπιακών Αγώνων συνδέοντας κατά ένα τρόπο την Αρχαία Ελλάδα, το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.. Από την αρχαία Ολυμπία μέχρι το σήμερα … Εκπροσωπώντας την ομάδα μου, την ΑΕΚ. Ενας σύλλογο, μια Ομάδα μια Ιστορία.. Εκπροσωπώντας την οικογένειά μου, άλλες οικογένειες, τους φίλους, τους συγγενείς.τα μικρά παιδιά, Τους αφανείς Ηρωες , Τα παιδιά στην ξενιτιά .. Τα παιδιά εκεί ψηλά… Και την ίδια στιγμή γιορτάζοντας και τα 100 χρόνια της ΑΕΚ.. Ειμαι περήφανος. Όχι μονο για το σήμερα. Για όλα αυτά που μου δόθηκε η ευκαιρία να ζησω.Για αυτα που ζω. Και αυτα που θα ΖΗΣΩ. Γιατί τελικα γνωρίζοντας πλεον απο πρώτο χέρι πως είναι να σου δίνεται μια δευτερη ευκαιρία Zωής Μετα το ατύχημα μου.. Γιαυτό ζήστε το.. Προβλήμα ειναι ΜΟΝΟ η υγεια.. Ολα τα αλλα προβληματισμοί.  Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ εσάς για την τιμή αυτή στο πρόσωπό μου..Θα μείνει για παντα ανεξίτηλη».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X