ΑΕΚ: Νίκησε (11-5) τον Γ.Σ. Περιστερίου και ελπίζει στην αποφυγή των πλέι άουτ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Γ.Σ Περιστερίου
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ πήρε σημαντική νίκη επί του Περιστερίου και την τελευταία αγωνιστική θα μάθει αν θα αποφύγει ή όχι τα πλέι άουτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καθήκον της έκανε η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 11-5 του ΓΣ Περιστερίου για την 21η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και μπήκε εκ νέου στην 8άδα του Πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυρες» τα έδωσαν όλα, κυριάρχησαν του αντιπάλου τους και πλέον αναμένουν τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής για να δουν αν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους ή θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κορυφαία κατηγορία στα πλέι άουτ.

Με δύο γκολ της Κρίστμας και ένα της Λογοθέτη η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-1 στην πρώτη περίοδο. Η Λυκοθανάση σκόραρε δις, για το 4-1 και του 5-2, ενώ η Κωνσταντοπούλου διαμόρφωσε το 6-3 του ημιχρόνου.

Οι «κιτρινόμαυρες» συνέχισαν να παίζουν πολύ καλή άμυνα, βάζοντας δύσκολα στις φιλοξενούμενες. Με επιμέρους σκορ 3-2 και τέρματα των Μαργαρίτη και Κρίστμας, ο «Δικέφαλος» έφτασε στο υπέρ του 9-5, ενώ Λογοθέτη και Γαλανοπούλου διαμόρφωσαν στο τέταρτο οκτάλεπτο το τελικό 11-5.

ΑΕΚ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 11-5

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 3-2, 2-0

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου 1, Γεωργίου, Μαργαρίτη 2, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη 2, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 2, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λέβιν, Κρίστμας 3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Λαλούση, Γροζοπούλου 2, Αποστολίδου 1, Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα, Λασκαρίδου, Κάσσαρη 2, Γκοτζιά, Μαρία Καραγιάννη, Λέβι.

Διαιτητές: Βόσικας, Θωμάς

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X