ΑΕΚ: Μόνο νίκη (15:00) με Γ.Σ Περιστερίου για να ελπίζει για 8άδα

Εικόνες από το Εθνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα στις 15:00 η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ, που υποδέχεται τον ΓΣ Περιστερίου για την 21η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η «Ένωση» έχει ως στόχο μόνο τη νίκη ώστε να προσπεράσει τον αντίπαλό της στη βαθμολογία και να μπει στην 8άδα και να αναμένει την τελευταία αγωνιστική για να οριστικοποιηθεί η βαθμολογική της θέση. Στην τελευταία στροφή, η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό, ενώ το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Ο Μάρκο Μίσιτς επέλεξε στην αποστολή του αγώνα τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λεβίν, Κρίστμας.

Η Αλεξάνδρα Καλαϊτζή δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στο Περιστέρι όπου θα τα δώσουμε όλα για να φέρουμε τη νίκη στην ομάδα μας . Γνωρίζουμε ότι δεν είναι μόνο στο χέρι μας η αποφυγή της διαδικασίας των πλέι άουτ . Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε επόμενο παιχνίδι και με τη στήριξη της Διοίκησης, θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ μας».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X