Με τον κόσμο της για το πρώτο βήμα προς τους τελικούς - Η ΑΕΚ υποδέχεται (16:00) τον ΠΑΟΚ στο Καματερό

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στους τελικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η  μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που ξεκινάει από σήμερα την «μάχη» των πλέι οφ με στόχο φυσικά να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν με την κατάκτηση του τίτλου.

Η «Ένωση» θέλει να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στους τελικούς καθώς υποδέχεται στις 16:00 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Καματερού στον 1ο Ημιτελικό της Handball Premier. Με τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα του Φρεντερίκ Μπουζόν είναι αποφασισμένη να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση η οποία θα κριθεί στις δύο νίκες. Από την στιγμή το «Γ. Κασιμάτης» δεν μπορεί ακόμα να υποδεχτεί τον κόσμο η διοίκηση συμφώνησε με το κλειστό του Καματερού για να μπορέσει να έχει η ομάδα την στήριξη των φίλων της σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι. Εισιτήρια θα υπάρχουν έξω από το γήπεδο και κοστίζουν 10 ευρώ. Όσοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο γήπεδο, ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από το ΑΕΚ AC TV στο YouTube.

Μπουζόν: «Διψάμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο προπονητής της ομάδας, Φρεντερίκ Μπουζόν δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι πως η ομάδα είναι έτοιμη για να τα δώσει όλα και να δώσει χαρά στους φίλους της:  «Είναι πολλά τα συναισθήματα που νιώθουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Τώρα ξεκινάνε τα πλέι οφ. Είναι μία νέα διοργάνωση στην κυριολεξία! Αυτό απαιτεί να κάνουμε περισσότερα σε όλους τους χώρους του παιχνιδιού. Αυτό είναι το “τίμημα” που έχεις να πληρώσεις, εάν θες να τα καταφέρεις στο τέλος της διαδρομής. Δεν μπορούμε να περιμένουμε, για να βρεθούμε μπροστά από τους φιλάθλους μας! Συγχαρητήρια στην διοίκηση που μας βρήκε ένα γήπεδο, το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε την στήριξη των οπαδών μας. Για εμάς είναι ιδιαίτερα στενάχωρο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τους φιλάθλους μας, με ενθουσιασμό και συνέπεια. «Διψάμε» για να τους δώσουμε χαρές».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X