Σύννεφα και πάλι στην ΑΕΚ Betsson: Σε αποχή οι παίκτες, όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Σύννεφα και πάλι στην ΑΕΚ Betsson: Σε αποχή οι παίκτες, όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Δύσκολες στιγμές και πάλι στην ΑΕΚ

Δεν λέει να ηρεμήσει το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ, καθώς χθες και σήμερα οι παίκτες έκαναν και πάλι αποχή από την προπόνηση. Για να πάρουμε να πράγματα με την σειρά, θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, ο Μάκης Αγγελόπουλος κατέβαλε τον ένα μισθό που ζήτησαν οι παίκτες για να σταματήσουν την αποχή τους και να παίξουν με το Λαύριο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, τους υποσχέθηκε ότι χθες θα έπαιρναν και μια δεύτερη δόση με όσα χρήματα απέμεναν, για αυτό και όλη την εβδομάδα έκαναν κανονικά προπονήσεις και ετοιμαζόντουσαν για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή λοιπόν, δεν είδαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους, αφού η δεύσμευση του Αγγελόπουλου δεν τηρήθηκε, με τον πρόεδρο της ομάδας να ενημερώνει ότι θα τα πάρουν την επόμενη εβδομάδα, οπότε δεν προπονήθηκαν, δείχνοντας και πάλι την δυσαρέσκεια τους.

Οι παίκτες και ιδιαίτερα οι ξένοι ήταν αρκετά δυσαρεστημένοι, με αποτέλεσμα να μην προπονηθούν. Είναι σημαντικό, ότι μετά το μεγάλο ποσό της προηγούμενης εβδομάδας, πλέον το οφειλόμενα είναι ένας μισθός και άρα πιο εύκολη η πληρωμή τους, όμως παρόλα αυτά δεν έγινε.

Τα πράγματα είναι οριακά, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασίσουν οι παίκτες για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι άνθρωποι της ομάδας, ζήτησαν από τους παίκτες να τους ενημερώσουν ποιοι θα κατέβουν να παίξουν και ποιοι όχι, ώστε να συμπληρωθεί η δωδεκάδα με εφήβους, για να μην υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού της ομάδας.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X