Γκουαρδιόλα: «Τι υπέροχος, τι κολασμένος τρόπος για να χάσεις»

Γκουαρδιόλα: «Τι υπέροχος, τι κολασμένος τρόπος για να χάσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανένα παράπονο δεν είχε από τους παίκτες του ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στη Μαδρίτη και στη ρεβάνς του Μάντσεστερ χρειάστηκε να φτάσουν στην διαδικασία των πέναλτι ώστε η «βασίλισσα» να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να συγχαρώ τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Ρεάλ αμύνθηκε πολύ πίσω, με πολλή αλληλεγγύη. Τα δώσαμε όλα. Λυπάμαι για οτιδήποτε Έχουμε κάνει τα πάντα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Τι υπέροχος, τι κολασμένος τρόπος για να χάσεις» είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας μετά το παιχνίδι.

«Αμύνθηκαν πιο πίσω, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Θα είναι στους ημιτελικούς και εμείς όχι, λόγω μικρών λεπτομερειών. Μερικές φορές κερδίζεις στα πέναλτι, μερικές φορές όχι. Ήμασταν όλοι στο καλύτερο επίπεδο, για να νικήσεις τη Ρεάλ πρέπει να είσαι στο 100%. Εμείς ήμασταν, αλλά δεν ήταν αρκετό. Σε ένα άλλο άθλημα, στατιστικά, θα είχαμε κερδίσει, αλλά το ποδόσφαιρο έχει αυτό το υπέροχο πράγμα».

Η τύχη δεν υπάρχει και συμφωνώ. Δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Έχουμε κάνει τα πάντα. Σήμερα (σ.σ. χθες) πονάει, αλλά πρέπει να σηκωθούμε και να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε πάντα να νικάμε» δήλωσε, επίσης, ο Γκουαρδιόλα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X