Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (18/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (18/4)

Ημέρα με φουλ Europa League η σημερινή και εμείς θα ασχοληθούμε με δύο ματς στα προγνωστικά μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Europa League

  • 8-1-12 ο απολογισμός του τεχνικού της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ εναντίον ιταλικών ομάδων.
  • Over 2,5 πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Μίλαν, G/G οκτώ από τις εννέα τελευταίες εξορμήσεις της.

Καλημέρα, καλημέρα… Ημέρα Europa League η σημερινή και εμείς θα ασχοληθούμε με το Ρόμα – Μίλαν και το Αταλάντα – Λίβερπουλ.

Η αδιαθεσία του Εβάν Εντικά κατά τρόμαξε τους πάντες για την Ρόμα στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα στο Ούντινε και το παιχνίδι διακόπη, ενώ το σκορ ήταν στο ισόπαλο 1-1. Στροφή στο Europa League και πάλι για την ομάδα του Ντε Ρόσι, η οποία έπαιξε έξυπνα στο πρώτο ματς στο «Σαν Σίρο» και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης με το νικηφόρο 1-0 επί της Μίλαν. Τιμωρημένος ο Κριστάντε (βασικός μέσος), στα πιτς ο Εντικά (βασικός στόπερ), ο οποίος θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Χούισεν (χρήσιμος στόπερ), Κρίστενσεν (χρήσιμος μπακ). Ο Μπόβε θα καλύψει το κενό στα χαφ και ο Σμόλινγκ στο κέντρο της άμυνας.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, η Μίλαν παρουσιάστηκε αρκετά χαλαρή αμυντικά με την Σασσουόλο εκτός έδρας και το τελικό σκορ έγραψε 3-3. Ο προπονητής Πιόλι έδωσε ανάσες σε ορισμένους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, με στόχο οι «ροσονέρι» να διορθώσουν την ήττα του πρώτου αγώνα από την Ρόμα εντός έδρας με 1-0. Παραμένουν τραυματίες οι Πομπέγκα (χρήσιμος μέσος), Καλούλου (πολυσύνθετος αμυντικός), νέα απώλεια ο Κάιερ (σημαντικός στόπερ). Φουλ επίθεση σκέφτεται ο τεχνικός Στέφανο Πιόλι, τοποθετώντας τον Λόφτους Τσικ στη δυάδα των χαφ, ώστε να μετακινηθεί ως 10άρι ο Πούλικ και να υπάρξει χώρος στα δεξιά για τον Τσουκβέζε. Λεάο αριστερά και Ζιρού στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1.

Ως προς το προγνωστικό, κοιτάμε προς το g/g.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X