Conference League: Στην Πόλη ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε

Conference League: Στην Πόλη ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για μια θέση στα ημιτελικά του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευκαιρία να βρεθεί στους «4» του Conference Leagueμ έχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 22:00 (Cosmote Sport 4) στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε.

Η νίκη με 3-2 στο Φάληρο δίνει στους «ερυθρόλευκους» ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο πρέπει να εμφανιστούν πανέτοιμοι σε μια καυτή έδρα όπως είναι το «Σουκρού Σαράτσογλου» για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταστρώσει τα πλάνα του, επιδιώκοντας να παίξει επιθετικά και να μην κλειστεί, ενώ μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ο Ρέτσος απουσιάζει λόγω καρτών, ενώ επιστρέφει ο Ποντένσε, με τον Βάσκο τεχνικό να μην κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Η Φενέρ από την πλευρά της διαθέτει ποιότητα και θα έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της, αλλά θα έχει και την πίεση για να πάρει τη νίκη.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Μπεκιάο, Σογιουντσού, Καντίογλου, Οσάγι, Γιουκσέκ, Φρεντ, Σιμάνσκι, Τάντιτς, Καχβετσί, Μπατσουαγί.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Κάρμο, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X