Λούνιν: «Πήρα ρίσκο με τον Μπερνάρντο Σίλβα και βγήκε»

Λούνιν: «Πήρα ρίσκο με τον Μπερνάρντο Σίλβα και βγήκε»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του ήρωα της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντρέι Λούνιν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ εξήγησε το ρίσκο που πήρε στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα τονίζοντας ότι έμεινε στο κέντρο και απέκρουσε την προσπάθεια του Πορτογάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει εξουθένωση, είναι ένας εκτός έδρας αγώνας Champions League, υποφέραμε πολύ. Αλλά είμαι πολύ ευγνώμων στην ομάδα για όλα όσα παλέψαμε. Πριν από τα πέναλτι προετοιμαστήκαμε για όλους τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι που είχαν μείνει στο γήπεδο, πήραμε το ρίσκο με έναν, με τον Μπερνάρντο Σίλβα κι ευτυχώς μας βγήκε. Είχα τρεις επιλογές, μία ήταν να μείνω στο κέντρο και αυτό αποφάσισα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις λέω ότι υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια που υποφέρεις, που πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια, που δεν μπορείς πάντα να έχεις την μπάλα και να είσαι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Για μένα είναι μια σπουδαία εμπειρία και η ομάδα υπέφερε πολύ. Δεν μπορώ να τρέξω για πέντε λεπτά κι αυτοί έτρεξαν 120 λεπτά».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X