Αντσελότι: «Η Ρεάλ δεν πεθαίνει ποτέ!»

Αντσελότι: «Η Ρεάλ δεν πεθαίνει ποτέ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν περιχαρής μετά την πρόκριση της Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει ότι άπαντες στην ομάδα του ήταν σίγουροι για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αρχίσαμε καλά στο ματς, προηγηθήκαμε και ύστερα αρχίσαμε να υποφέρουμε, να δίνουμε μάχες, να θυσιαζόμαστε. Παίζαμε άμυνα έξω από την περιοχή μας, η Σίτι είχε τον έλεγχο αλλά γενικά πιστεύω ότι αμυνθήκαμε καλά. Αυτό που έκανε η Ρέαλ το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν, να πετυχαίνει κάτι που ουδείς πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Στα πέναλτι ήμασταν πεπεισμένοι πως θα παίρναμε την πρόκριση. Προφανώς και μου αρέσει όταν βλέπω την ομάδα μου να μάχεται και να παλεύει, πέρα από την ποιότητα που έχει. Μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο. Ο Γκουαρδιόλα με συνεχάρη για την πρόκριση και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Ήταν τζέντλεμαν όπως συνηθίζει να είναι.

Δεν έχουμε προβλήματα φυσικής κατάστασης και έχουμε αρκετό καιρό μέχρι την Κυριακή για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, θα κοιμηθούμε εδώ για να ηρεμήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε αυτό που πετύχαμε απόψε. Όλοι πίστευαν πως ήμασταν νεκροί αλλά δεν πρέπει να θεωρείς νεκρή την Ρεάλ επειδή η Ρεάλ δεν πεθαίνει ποτέ».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X