Οι εξελίξεις με την υπόθεση ντόπινγκ παίκτη της Εθνικής Ελλάδος

«ΒΟΜΒΑ»: Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής πιάστηκε ντοπέ!
Photo Credits: INTIME

Τι έχει γίνει γνωστό έως τώρα επί του θέματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλος ο χώρος του Αθλητισμού ασχολείται με την είδηση πως ένας ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι με την Γεωργία βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Όπως είναι λογικό, όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος μπορεί να είναι ο ποδοσφαιριστής.

Για να γίνει κάτι τέτοιο και να ανακοινωθεί επίσημα το όνομά του, θα πρέπει να έχουν βγει τα αποτελέσματα και του δεύτερου δείγματος εφόσον το ζητήσει ο παίκτης. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως και αυτό, πάρθηκε την ίδια μέρα στο ίδιο σημείο, οπότε δύσκολα θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Το διάστημα που μεσολαβεί όμως, από τα αποτελέσματα του πρώτου και του δεύτερου δείγματος, δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Απλά ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά μπαίνει σε μία σιωπηρή τιμωρία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής από τη στιγμή που θα ενημερωθεί η ομάδα του και η ομοσπονδία.

Άρα, θα μπορούσε να πει κανείς πως όσοι παίξουν στα παιχνίδια των ομάδων τους το σαββατοκύριακο, βγαίνουν από την λίστα των υποψηφίων. Μόνο που για να μπορέσουμε να υποθέσουμε κάτι, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι έχει ενημερωθεί επίσημα και η ομάδα του συγκεκριμένου παίκτη.

Όπως και να έχει πάντως, άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων…

Οι έλεγχοι που έγιναν

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως μπορεί ο παίκτης που βρέθηκε θετικός να ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γεωργία, αλλά εκεί δεν ήταν ο μοναδικός έλεγχος που έγινε στους Έλληνες διεθνείς. Ανάλογη… επίσκεψη δέχθηκαν και στο περιθώριο του αγώνα με το Καζακστάν με τους συνολικούς ελέγχους να φτάνουν τους 7-8.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X