Τσέλσι: Κινδυνεύει κι αυτή με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών

Τσέλσι: Κινδυνεύει κι αυτή με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών
Photo Credits: INTIME

Συναγερμός στην Τσέλσι καθώς υπάρχει πιθανότητα για τιμωρία αφαίρεσης βαθμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oρατός φαίνεται πως είναι ο κίνδυνος για τιμωρία στην Τσέλσι, καθώς οι υπολογισμοί του Τοντ Μπόελι, όσον αφορά τα οικονομικά της Τσέλσι δεν μοιάζουν ιδανικά την δεδομένη στιγμή.

Σύμφωνα με τους Times, ο ισολογισμός της περασμένης σεζόν δεν έχει περάσει ακόμα τον έλεγχο της Premier League και αυτό έχει να κάνει με την πώληση των δύο ξενοδοχείων του «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Τοντ Μπόλι θέλησε να μαζέψει την κατάσταση με τις δαπάνες, πωλώντας τα δύο ξενοδοχεία του γηπέδου του «Στάμφορντ Μπριτζ» στην εταιρία Blueco 22 Ltd η οποία ανήκει στον ίδιο και στους Εγκμπάλι, Φελισιάνο οι οποίοι κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Τσέλσι.

Η πώληση αυτή ωστόσο δεν έχει εγκριθεί από την Premier League. Ο Μπόλι προσπάθησε να καλύψει τη μεγάλη χασούρα με την πώληση των ξενοδοχείων έναντι 76 εκατομμυρίων λιρών. Οι «μπλε» είχαν έλλειμα 166 εκατομμυρίων λιρών τη σεζόν 2022/23, το οποίο μειώθηκε στα 89 εκατομμύρια με την παραχώρηση των δύο ξενοδοχέιων. Η πώληση ωστόσο δεν έχει εγκριθεί από την Premier League και η Τσέλσι έρχεται αντιμέτωπη με τιμωρία για λόγους οικονομικών παραβάσεων.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X