Ο Ανδρέας Πιστιόλης νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Ανδρέας Πιστιόλης νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι πλέον ο νέος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι πλέον ο νέος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την είδηση έκανε γνωστή ο ρωσικός σύλλογος, ανακοινώνοντας ότι ο 45χρονος προπονητής θα πάρει την θέση του Εμίλ Ραΐκοβιτς, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πιστιόλης βέβαια δεν είναι άγνωστο πρόσωπο στην ΤΣΣΚΑ. Τουναντίον, ξέρει καλά την ομάδα, αφού διετέλεσε ασίσταντ κόουτς του Δημήτρη Ιτούδη στην Μόσχα, αποτελώντας ένα γνώριμο πρόσωπο, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική συμφωνία.

Ο Ραΐκοβιτς πλήρωσε το μάρμαρο για την μέτρια πορεία της ΤΣΣΚΑ στην VTB League, αφού η “ομάδα του στρατού” βρίσκεται έπειτα από 26 αγωνιστικές στην 3η θέση με ρεκόρ 25-11, με τις Ούνικς και Ζενίτ να βρίσκονται από πάνω της με ρεκόρ 26-10. Αποκορύφωμα για τον Ραΐκοβιτς ήταν η εκτός έδρας ήττα από την Ούνικς στις 13 Απριλίου με 88-78, που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του στον πάγκο της ομάδας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X