Κουράγιο παιδιά γιατί η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ακόμα στην αρχή!

Κουράγιο παιδιά γιατί η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ακόμα στην αρχή!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια και πριν από τη νίκη στο Χαριλάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε σαββατοκύριακο είναι υπέροχο στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τότε που επέστρεψε η ψυχή της στο σπίτι της, αλλά αυτό ήταν ξεχωριστό λόγω και των γενεθλίων της ΑΕΚ. Η «Ενωση» όταν παίζει την μπάλα της, δεν έχει αντίπαλο πουθενά την τελευταία διετία, πολλώ δε μάλλον στην πιο μοναδική και πιο «καυτή» έδρα του κόσμου όλου.

Η ομάδα κόντρα στον Άρη μπήκε με τη δίψα και τη σοβαρότητα που έπρεπε, ο Πόνσε με την αποφασιστικότητα που αναμέναμε και όλα τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους. Με την αύρα των μεγάλων ευεργετών της ΑΕΚ, που τίμησε ο λαός της «Ένωσης» όπως μόνον αυτός ξέρει, δεν θα μπορούσε να συμβεί και κάτι διαφορετικό. Δύο γκολ από τον Έκι στο 9′ και στο 14′ και μετά… πάρτι και μαθήματα κερκίδας.

Και κάπως έτσι, η ομαδάρα του Ματίας επέστρεψε στην κορυφή και άγχωσε τους ανταγωνιστές της, που ούτως ή άλλως είχαν αγωνία μέχρι και για το… αερόστατο! Μιλάμε για πόνο αγιάτρευτο, που τους έχει προκαλέσει η ΑΕΚ και το ομορφότερο γήπεδο του κόσμου.

Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ στο Χαριλάου

Τώρα, αν η ΑΕΚ μπει με τον ίδιο ρυθμό και την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη, εκτιμώ ότι θα προηγηθεί ξανά από νωρίς. Δεν θα αρκεί αυτό, αλλά θα έχει γίνει το πρώτο βήμα. Τα ευχάριστα από τη χθεσινή απόδοση της ομάδας ήταν ότι αφενός είδαμε ανεβασμένο τον Πινέδα και αφετέρου τους πάντες τακτοποιημένους και προσαρμοσμένους στο ρόλο τους. Και είναι σημαντικό αυτό για τη δύσκολη συνέχεια. Ρυθμός και συνοχή.

Και φυσικά για να κλείσουμε με το χθεσινό ματς, αξίζει ειδική μνεία σε αυτόν τον απίστευτο λαό της ΑΕΚ, που συγκλόνισε με την παρουσία του και με τη στήριξη του. Σε πεντακάθαρη ατμόσφαιρα, αυτός ο κόσμος μπορεί να μαγέψει με το πάθος, με τη φωνή του, με το τραγούδι του, με κάθε τρόπο με τον οποίο μπορεί να εκδηλωθεί η αγάπη του για την ΑΕΚ.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ήταν ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο στην πόλη μας, με αγαπημένους φίλους κι αδέρφια που είχαμε και καιρό να τα δούμε. Προχώραμε… Όσο για τους άλλους, κουράγιο παιδιά γιατί η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ακόμα στην αρχή!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X