H Mπαρτσελόνα λύγισε την μαχητική Χιρόνα του Κατσικάρη

H Mπαρτσελόνα λύγισε την μαχητική Χιρόνα του Κατσικάρη
Photo Credits: INTIME

Η Χιρόνα του Κατσικάρη έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 81-75 για την 29η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και πάτησε στη τρίτη θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου τα βρήκε σκούρα κόντρα στην μαχητική Χιρόνα του Φώτη Κατσικάρη και του Κεμ Μπιρτς, ωστόσο κατάφερε να φύγει με το διπλό επικρατώντας με 81-75 για την 29η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στο 20-9 και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση, ενώ από την αντίπερα όχθη η Χιρόνα έπεσε στο 10-19.

Κορυφαίος της Μπάρτσα ήταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Νικολάς Λαπροβίτολα είχε 18π, ενώ να σημειώσουμε ότι εκτός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Από πλευράς Χιρόνα ξεχώρισε ο Ίκε Ιροέγκμπου με 25 πόντους, με τον Κέμ Μπιρτς να σκοράρει 4 πόντους με 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 31-37, 55-61, 75-81

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X