«Η τετραήμερη εργασία είναι προ των πυλών»: Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης

«Η τετραήμερη εργασία είναι προ των πυλών»: Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης

Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης για την προοπτική της 4ημερης εργασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ευρήματα έρευνας, που διεξήχθη από την KPMG, υπογραμμίζουν την αυξανόμενη αναγνώριση από τα στελέχη της ανάγκης να ασχοληθούν με την ευημερία του εργατικού δυναμικού τους εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για υπερκόπωση και υποαμοιβή.

Καθώς η επαγγελματική εξουθένωση εξακολουθεί να μαστίζει τους εργαζόμενους σε διάφορους κλάδους, ορισμένοι εργοδότες εξετάζουν μια ριζική λύση: τη συρρίκνωση της διάρκειας της εβδομάδας εργασίας. Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από την KPMG δείχνει ότι σχεδόν το ένα τρίτο (30%) των μεγάλων αμερικανικών εταιρειών διερευνούν εναλλακτικές επιλογές ωραρίου εργασίας, ως απάντηση στις κλιμακούμενες προκλήσεις της επαγγελματικής εξουθένωσης και της διατήρησης στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X