Ρόουζ: «Πρέπει να μπλοκάρουμε την ΑΕΚ, για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

Ρόουζ: «Πρέπει να μπλοκάρουμε την ΑΕΚ, για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Λίντσεϊ Ρόουζ πριν από το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την αμυντική συνέπεια που πρέπει να παρουσιάσει ο Άρης, αν θέλει να παρει θετικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, μίλησε ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ενώ πρόσθεσε πως δεν περιμένει κάποια έκπληξη από την Ένωση καθώς την έχει αντιμετωπίσει ήδη τέσσερις φορές.

Επομένως, όπως τόνισε ο Λίντσεϊ Ρόουζ στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει της συνάντησης στην OPAP Arena για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αυτό που πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι να μπλοκάρουν τους αντιπάλους, να τους αποσυντονίσουν και να προσπαθήσουν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο Ρόουζ συνέδεσε το σημερινό ματς με την ήττα που προηγήθηκε για τον Άρη από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: “Όταν χάνεις τέτοια παιχνίδια, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τα διαγράφεις και να σκέφτεσαι πώς θα νικήσεις στο επόμενο. Αυτό που κρατάμε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι η καλή μας εμφάνιση, η χημεία που είχαμε μεταξύ μας και το πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτά τα στοιχεία πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με στόχο να νικήσουμε”.

Μιας και η συζήτηση για τον προηγούμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον Ρόουζ τέθηκε το ερώτημα, αν το μηδέν στην επίθεση, παρά τις 22 τελικές, δημιούργησε προβληματισμό εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, στον οποίο αντίπαλοι θα είναι οι “πράσινοι”. Αυτός είπε: “Όχι, δεν σημαίνει κάτι αυτό που έγινε. Συμβαίνει κάποιες φορές. Νικήσαμε σε παιχνίδια, στα οποία είχαμε μόλις ένα σουτ στο στόχο, ακόμη και κανένα! Την ίδια στιγμή, ο αντίπαλος μπορεί να είχε είκοσι τελικές και να μην είχε σκοράρει. Δεν σημαίνει κάτι, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την αυτοπεποίθησή μας”.

Αναφορικά με τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, ο Ρόουζ τόνισε: “Ειδικά στην έδρα της, το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολο. Το γνωρίζουμε αυτό. Η ΑΕΚ παίζει για την κατάκτηση του τίτλου κι αυτό κάνει τον αγώνα πιο δύσκολο. Είναι σε καλή βαθμολογική θέση κι έτσι θέλει να παραμείνει. Εμείς θα πάμε να τους μπλοκάρουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα”.

Κι όσο για το γεγονός ότι οι δύο αντίπαλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, σχολίασε: “Δεν υπάρχουν εκπλήξεις μεταξύ των δύο ομάδων σε αυτό το παιχνίδι, γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον αντίπαλο. Επομένως, στις λεπτομέρειες θα κριθεί το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Άλλωστε, θυμόμαστε πώς αντιδράσαμε στην έδρα μας στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι”.

Και μιας και ανέφερε το τελευταίο μεταξύ των δύο αντιπάλων παιχνίδι, την επική ισοπαλία (3-3) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ερωτώμενος αν αυτός ο αγώνας είναι οδηγός για τον Άρη στον σημερινό, επισήμανε: “Ναι, αλλά δεν νικήσαμε σε αυτό το παιχνίδι τελικά! Αν θέλουμε τώρα να νικήσουμε, πρέπει να λειτουργήσουμε κάπως διαφορετικά. Καλό είναι, πάντως, να κρατήσουμε τα βασικά από την τελευταία μεταξύ μας αναμέτρηση και να προσθέσουμε κάποια στοιχεία σε αυτά .

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X