Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ που δέχεται πυραυλικές επιθέσεις η Μακάμπι, άγνωστο αν θα γυρίσει έγκαιρα στο Βελιγράδι

Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ που δέχεται πυραυλικές επιθέσεις η Μακάμπι, άγνωστο αν θα γυρίσει έγκαιρα στο Βελιγράδι
Photo Credits: INTIME

Το Ισραήλ δέχεται επίθεση από το Ιραν και η αποστολή της μπασκετικής Μακάμπι έχει εγκλωβιστεί στο Τελ Αβίβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τις πυραυλικές επιθέσεις που δέχτηκε το Ισραήλ από το Ιραν, η μπασκετική ομάδα της Μακάμπι φαίνεται πως έχει εγκλωβιστεί στο Τελ Αβιβ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα η αναμέτρηση που έχει να δώσει η ομάδα με τη Μπασκόνια για το Play-In Tournament της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Ισραηλινής ομάδας είχε γυρίσει στη βάση της για τον αγώνα του εγχώριου πρωταθλήματος με την Χάποελ Χολόν στο Γιαντ Ελιάου, ωστόσο ο εναέριος χώρος τόσο του Ισραήλ, όσο και του Ιράκ και της Ιορδανίας έχουν κλείσει με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πτήσεις από και προς αυτούς τους προορισμούς.

Έτσι όλα δείχνουν πως η Μακάμπι δεν θα προλάβει να βρεθεί στο Βελιγράδι εγκαίρως και γι’ αυτό παραμένει αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, για το Play-In Tournament της EuroLeague.

Θυμίζουμε πως Το Ιράν επιβεβαίωσε την επίθεση προς το Ισραήλ με δεκάδες drones και πυραύλους, τόσο από τα εδάφη του, όσο και από την Υεμένη.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X