Τρελάθηκε μέχρι και ο Ραντούλιτσα με την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: «Μόνο ΑΕΚ, μπράτε» είπε στον Μαυροειδή!

Τρελάθηκε μέχρι και ο Ραντούλιτσα με την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: «Μόνο ΑΕΚ, μπράτε» είπε στον Μαυροειδή!
Photo Credits: INTIME

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα επισκέφθηκε το γήπεδο της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν εκ των καλεσμένων στην ειδική εκπομπή του SPORT24 για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, καταθέτοντας τις δικές του σκέψεις, στιγμές και αναμνήσεις από τη σημασία της ζωής στα ενδότερα της Ένωσης. Παράλληλα όμως, αποκάλυψε μια ιστορία που εκτυλίχθηκε μόλις πριν από μια βδομάδα στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League με πρωταγωνιστή τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ συνάντησε τυχαία στο γήπεδο τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τον σέντερ του Αμαρουσίου που στο παρελθόν (2015/16) φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Βλέπω τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Αυτός παλιά ήταν στον Παναθηναϊκό και τώρα παίζει στο Μαρούσι. Τον πλησίασα και τον ρώτησα “τι κάνεις εδώ;” και μου απάντησε “μόνο ΑΕΚ, μπράτε, μόνο ΑΕΚ”. Του άρεσε τόσο πολύ η ατμόσφαιρα…» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μαυροειδής.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X