Λούπος για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις»

Λούπος για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής, Πάνου Λούπου για την σημερινή ιστορική ημέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του μήνυμα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ έστειλε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής, Πάνος Λούπος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Η ιστορία μας. Όταν παίζουμε θα λέμε την ιστορία μας… Πόσο συγκινητικό να σκέφτεσαι ότι τέτοιες ώρες πριν από 100 χρόνια, γεννήθηκε η μεγάλη Ιδέα. Αιώνια η ΑΕΚ, αιώνια και η ευγνωμοσύνη μας προς τους ιδρυτές της. Ευγνώμονες και τόσο μα τόσο τυχεροί που ζούμε τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, ευγνώμονες και τόσο μα τόσο τυχεροί που τα ζούμε στο σπίτι ΜΑΣ! Η ΑΕΚ μας γιορτάζει! Η Μάνα όλων των προσφύγων. Ο τρόπος ζωής μας. Η Οικογένεια και η ΕΝΩΣΙΣ! Όλων των ειδών τα δάκρυα και όλων των ειδών τα συναισθήματα. Οι ιστορίες μας ανάμεσα στις νίκες και στις ήττες. Οι αγκαλιές μας, οι αγωνίες μας, οι συζητήσεις, οι διαφωνίες μας και οι αγκαλιές μας ξανά! Το μεθύσι της χαράς σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Οι φίλοι που έγιναν αδέρφια μας. ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ και καθετί μοναδικό, σπάνιο, υπέροχο, υπερήφανο και τίμιο έχει απομείνει σε τούτο τον κόσμο! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους πιστούς της ανά την υφήλιο! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ αιώνια αγάπη μας! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που υπάρχεις!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X