Νιχάτ: «Θα περάσει η Φενέρμπαχτσε-Δεν μπορεί να υποστηρίζουν Τούρκοι ελληνική ομάδα!»

Νιχάτ: «Θα περάσει η Φενέρμπαχτσε-Δεν μπορεί να υποστηρίζουν Τούρκοι ελληνική ομάδα!»
Photo Credits: INTIME

Ο άλλοτε μεγάλος μεσοεπιθετικός Νιχάτ Καχβετσί προβλέπει πρόκριση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση πως η Φενέρμπαχτσε θα περάσει τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Νιχάτ Καχβετσί, αρκεί-όπως είπε-ο Ισμαήλ Καρτάλ να κάνει καλύτερες επιλογές για την ενδεκάδα στη ρεβάνς του 3-2.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Μπεσίκτας, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ, παράλληλα εξέφρασε τη δυσφορία του για τη στάση κάποιων Τούρκων που θέλουν αποκλεισμό της Φενέρ.

«Ήταν σαν να έκανε η ίδια ομάδα κακό στον εαυτό της. Ο Σογιουντσού και ο Κρούνιτς ήταν πολύ κακοί. Παρά την ήττα με 3-2, πιστεύω πως η Φενέρμπαχτσε θα προκριθεί. Αλλά για να γίνει αυτό, δεν θα πρέπει ο Ισμαήλ Καρτάλ να χρησιμοποιήσει στη ρεβάνς τους Ζάιτς και Κρούνιτς. Αν παίξουν από την αρχή στη ρεβάνς ο Φρεντ και ο Καντίογλου, με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να γίνει η ανατροπή», ανέφερε.

«Υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό στην Τουρκία! Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, ειδικά απέναντι σε ελληνική ομάδα. Να στηρίζετε όσες τουρκικές ομάδες παίζουν στο εξωτερικό!», πρόσθεσε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X