Champions League: Νίκη για την Ατλέτικο κόντρα στη Ντόρτμουντ (2-1) και προβάδισμα πρόκρισης

Champions League: Νίκη για την Ατλέτικο κόντρα στη Ντόρτμουντ (2-1) και προβάδισμα πρόκρισης
Photo Credits: INTIME

Νίκη για την Ατλέτικο κόντρα στη Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «πετούσε» στο «Μετροπολιτάνο» στο πρώτο μέρος, τιμώρησε την άμυνα… παιδική χαρά της Ντόρτμουντ, προηγήθηκε με 2-0, αλλά στο φινάλε του ματς η αλλαγή του Τέρζιτς, Σεμπαστιάν Αλέ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σκορ που δίνει στους Ισπανούς τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League, ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης (16/04) στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Από το τραγικό λάθος του Μάαντσεν στο 5′ και από την ασυνεννοησία των Σλότεμπεργκ και Χούμελς στο 32′ , οι Ντε Πολ και Λίνο δεν είχαν κανένα πρόβλημα να σκοράρουν και να βάλουν τους «ροχιμπλάνκος» σε «θέση οδηγού» για την πρόκριση στην τετράδα.

Το νούμερο 500 ματς του Ματς Χούμελς με την φανέλα της Μπορούσια δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο πολύπειρος Γερμανός αμυντικός, ο οποίος είδε την ομάδα του να προσφέρει δύο γκολ στους γηπεδούχους και να κάνει πολύ δύσκολο, πλέον, το έργο της για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Αυτή την φορά, σε σχέση με τα τρία γκολ που είχε δεχθεί στο πρώτο ημίχρονο σε τέσσερα εντός έδρας ματς του εφετινού Champions League, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν κινδύνευσε καθόλου στο πρώτο 45λεπτο. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα παιδιαριώδη λάθη των Βεστφαλών στην άμυνα, πήρε γρήγορα ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα και, πλέον, κρατά την τύχη στα… πόδια της.

Η Μπορούσια τα έπαιξε όλα για όλα στο β΄ μέρος και βρήκε το γκολ που αναζητούσε από το ξεκίνημα της επανάληψης με τον Σεμπαστιάν Αλέ στο 81′, ενώ 8 λεπτά μετά είχε δοκάρι με τον Γκίντενς. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι Βεστφαλοί είχαν και δεύτερο δοκάρι σε δυνατή κεφαλιά του Μπραντ, με τον Όμπλακ να στέκεται για δεύτερη φορά τυχερός.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X