ΑΕΚ Betsson: Αποχή παικτών από τις προπονήσεις, άμεση παρέμβαση από τον Αγγελόπουλο!

ΑΕΚ Betsson: Αποχή παικτών από τις προπονήσεις, άμεση παρέμβαση από τον Αγγελόπουλο!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την τραγική εμφάνιση στην Πάτρα και όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ Betsson που φέρνουν παρέμβαση Αγγελόπουλου

Δύσκολες μέρες για την ΑΕΚ, αφού τα πράγματα έχουν πάρει τελείως διαφορετική τροπή από τις αρχικές προσδοκίες και πλέον όλα δείχνουν να κινούνται σε ισορροπίες τρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται σε αποχή από τις προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αιτία γι’ αυτό βρίσκεται στα οικονομικά θέματα που δημιουργούν ασφυκτικές καταστάσεις. Κατά πληροφορίες, αυτήν την περίοδο υπάρχουν οφειλές προς τους αθλητές, ενώ το προσωπικό βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Οι παίκτες αποφάσισαν να αντιδράσουν ομαδικά και τα αποτελέσματα έγιναν άμεσα ορατά.

Στα άκρα πριν την Πάτρα

Η ΑΕΚ υπέστη μια ντροπιαστική ήττα από τον Απόλλωνα, με την εικόνα της ομάδας να είναι αποκαρδιωτική και τον Ηλία Ζούρο να είναι έξαλλος στην συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, καθώς αυτή η εμφάνιση της Ένωσης, προέκυψε επειδή οι παίκτες δεν είχαν προπονηθεί καθόλου τις προηγούμενες ημέρες.

Μάλιστα, υπήρξαν ακόμα και ακραίες σκέψεις να μην ταξιδέψουν στην Πάτρα ή να μεταβούν αυθημερόν με ιδιωτικά αυτοκίνητα, αλλά έπειτα από εκκλήσεις των υπευθύνων της ομάδας πείστηκαν να ταξιδέψουν όλοι μαζί. Ακόμα και έτσι όμως, δεν υπήρχε μυαλό και διάθεση, δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έχασαν εύκολα από έναν αντίπαλο που έχει ήδη υποβιβαστεί.

Συνεχίζεται η αποχή, δέσμευση Αγγελόπουλου

Το πρόβλημα μεγεθύνεται, καθώς ούτε αυτήν την εβδομάδα έχουν κάνει προπονήσεις και συνεχίζουν την αποχή τους. Πλέον, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση που θα εμφανιστεί η ΑΕΚ απέναντι στο Λαύριο και στα υπόλοιπα παιχνίδια μιας καταστροφικής σεζόν.

Το αίτημα των παικτών είναι τουλάχιστον να μιλήσουν με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ώστε να υπάρξει ξεκαθάρισμα για το μέλλον της ομάδας. Κατά πληροφορίες, υπήρξε δέσμευση του Αγγελόπουλου πως θα υπάρξει συνάντηση πριν το ματς με το Λαύριο, ίσως και μέσα στην ημέρα. Είναι δεδομένο πάντως, ότι σε οριακές καταστάσεις απαιτούνται ξεκάθαρες λύσεις, που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να δώσει μόνο ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X