Τσατάλης: «Είμαστε στοχοποιημένοι απο Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - Δεν υπήρξε κανένας παράγοντας της ΑΕΚ που να είχε οποιαδήποτε συνάντηση»

Τσατάλης: «Είμαστε στοχοποιημένοι απο Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - Δεν υπήρξε κανένας παράγοντας της ΑΕΚ που να είχε οποιαδήποτε συνάντηση»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να κινηθεί νομικά εναντίον των δυσφημιστικών δημοσιευμάτων περί βραδινής συνάντησης με τον Άρη εξέφρασε ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ένωσης Τάσος Τσατάλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero.

Αρχικά ανέφερε πως η ΑΕΚ συναίνεσε από το μεσημέρι στο αίτημα του Άρη για Έλληνα διαιτητή στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία συνάντηση παράγοντα της Ένωσης με ανθρώπους του Άρη.

Όσα ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης:

«Δεν υπάρχει καμία συνάντηση παράγοντα της ΑΕΚ με ανθρώπους του Άρη χθες το βράδυ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του διαιτητή του ΑΕΚ-Άρης: «Η ΑΕΚ συναίνεσε σε αίτημα του Άρη για Έλληνες διαιτητές. Συγκεκριμένα, δήλωσε εγγράφως στην ΚΕΔ τη συναίνεσή της στο αίτημα του Άρη στις 15:34. Πρόκειται για μια στάση της ΑΕΚ που έχει εκφραστεί δημόσια πολλές φορές, και σε συμβούλια της Super League, ότι δεν έχουμε πρόβλημα για το αν ο διαιτητής θα είναι Έλληνας ή ξένος. Αυτή είναι η θέση της ΑΕΚ. Η λογική αυτή δεν είναι αλά καρτ».

Για το αν η ΑΕΚ έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες στους διαιτητές: «Εμπιστοσύνη υπάρχει στους Έλληνες διαιτητές και εμπιστοσύνη σε όλα αυτά που έχουν οικοδομηθεί τα προηγούμενα χρόνια και βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος και πέρυσι και τα χρόνια από το 2019. Εμπιστοσύνη έχουμε, αλλά έχουμε και παράπονα, τόσο από σφυρίγματα Ελλήνων όσο και ξένων διαιτητών. Η λογική μας είναι να μην αναλωνόμαστε σε συζητήσεις για τη διαιτησία και δεν το κάνουμε, πλην από την περίπτωση του αγώνα με την Κηφισιά, που δεν δόθηκε πέναλτι στον Γκαρσία, με την ΑΕΚ να τονίζει ότι δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε».

Για τη χθεσινή συνάντηση: «Από χθες έχει ξεκινήσει μια ιστορία, με αφετηρία ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας που έχει σχέση με μεγάλη ΠΑΕ, και μετά ανέλαβε η επικοινωνία του Ολυμπιακού και πήρε μεγάλες διαστάσεις. Το λιγότερο μας στενοχώρησαν, αλλά στην πραγματικότητα μας εξόργισαν. Διαβάσαμε για συνάντηση ΑΕΚ, Άρη για το θέμα του διαιτητή, πράγματα χυδαία και από δημοσιογραφική άποψη, που δεν προκύπτουν από πουθενά. Δεν υπάρχει η παραμικρή σύνδεση της ΑΕΚ με αυτή τη συνάντηση.

Δεν μας προκαλεί εντύπωση, είμαστε στοχοποιημένοι από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και ο δεύτερος προσπαθεί να κάνει σύνδεση της ΑΕΚ με τον Καρυπίδη, με τον οποίο έχει προηγούμενα. Όταν πριν από λίγες εβδομάδες χάσαμε δύο βαθμούς στο Βικελίδης, όταν αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο. Προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε στοιχείο για να πουν απίθανα πράγματα, αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Είναι αστείο. Μιλάμε μια συνάντηση που προβάλλεται ως συνωμοτική, σε μια ποδοσφαιρική πιάτσα, ένα πολυσύχναστο μαγαζί, από το οποίο περνάνε παράγοντες, παίκτες, μάνατζερ. Κι εκεί έγινε μια συνάντηση που εμπλέκουν την ΑΕΚ με συνωμοτικό χαρακτήρα».

Για το αν η ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά: «Είναι σαφές ότι θα προβούμε σε νομικές ενέργειες, καθώς πρόκειται για κινήσεις με συκοφαντικό χαρακτήρα εναντίον μας. Εξετάζουμε όλα τα στοιχεία».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X