Champions League: Χορτάσαμε... ποδόσφαιρο - Ρεάλ και Σίτι έμειναν στο 3-3 σε ματς-ύμνο!

Champions League: Χορτάσαμε... ποδόσφαιρο - Ρεάλ και Σίτι έμειναν στο 3-3 σε ματς-ύμνο!
Photo Credits: INTIME

Τι ματς είδαμε θεέ μου, χορτάσαμε ποδόσφαιρο στο 3-3 της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο προημιτελικό του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χορτάσαμε ποδόσφαιρο, είδαμε ένα ματς-ύμνο ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι που άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Η ματσάρα της χρονιάς, λοιπόν, έγινε στην Μαδρίτη με ρεσιτάλ μπάλας από την Ρεάλ και την Μάντσεστερ Σίτι που έμειναν στο 3-3 χωρίς κανείς μας να θέλει να τελειώσει αυτό το παιχνίδι. Διότι πολύ απλά ήταν ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία της διοργάνωσης για τις γκολάρες, τις ανατροπές, τα συναισθήματα… Όλα αυτά που προσέφερε!

Η κάτοχος του τροπαίου, Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 με ανατροπή στην… ανατροπή στη Μαδρίτη.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου το σκορ ήταν 2-1 για τη «βασίλισσα» παρότι η Σίτι είχε προηγηθεί. Ήταν μόλις ο δεύτερος νοκ-άουτ αγώνας στα χρονικά του θεσμού με τρία γκολ στα πρώτα 15 λεπτά. Στο β΄ ημίχρονο οι πρωταθλητές Ευρώπης ανέκτησαν το προβάδισμα με δύο «απανωτά» καταπληκτικά γκολ των Φόντεν, Γκβάρντιολ, αλλά «απάντησε» στο 79΄ ο Βαλβέρδε για το τελικό 3-3.

Εντάξει, τα είχαμε δει όλα. Ίσως και να ήταν άδικο να προέκυπτε νικητής. Καλύτερα που έμεινε αυτό το 3-3, για να δούμε ακόμα καλύτερο επαναληπτικό. Γίνεται;

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ, Τσουαμενί, Ρούντιγκερ, Μεντί, Καμαβινγκά, Κρόος (71’ Μόντριτς), Βαλβέρδε, Μπελιγχαμ, Ροντρίγκο (71’ Μπραχίμ Ντίαθ), Βινίσιους (86’ Χοσέλου).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Ορτέγκα, Στόουνς, Ρουμπέν Ντίας, Γκβάρντιολ, Ακάντζι, Ρόδρι, Κόβατσιτς, Φόντεν (87’ Χουλιάν Άλβαρες), Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Χάαλαντ.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X