Πήρε τον Γκέιμπ Γιορκ η Χιρόνα του Κατσικάρη

Πήρε τον Γκέιμπ Γιορκ η Χιρόνα του Κατσικάρη
Photo Credits: INTIME

Η Χιρόνα απέκτησε έναν πρώην παίκτη της ΑΕΚ Betsson, τον Γκέιμπ Γιορκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκέιμπ Γιορκ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην AEK Betsson, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χιρόνα του Φώτη Κατσικάρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αγωνιστεί στην Ένωση στα τέλη της σεζόν 2018-19 υπό τις οδηγίες του (νυν προπονητή της Βίρτους Μπολόνια) Λούκα Μπάνκι, έχοντας πάρει μέρος σ’ ένα ματς της regular season και σε άλλα 12 των play off. Συγκεκριμένα μέτρησε σ’ εκείνο το διάστημα 12.8 πόντους και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Γιορκ δε συνέχισε στα μέρη μας και στον «Δικέφαλο» και μετακόμισε σε Στρασμπούρ και Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ ακολούθως επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη για να αγωνιστεί με τους Ιντιάνα  Πέισερς και τη θυγατρική τους ομάδα, τους Μαντ Αντς. Φέτος είχε 15.9 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ με την G-League Ignite.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X