ΑΕΚ: Ο Ομάρ Ζαρίφ στην Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Ομάρ Ζαρίφ στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Ο Ομάρ Ζαρίφ βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 2ωρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων ημερών έγινε στην ΑΕΚ, με τον Ομάρ Ζαρίφ να βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο άμεσος συνεργάτης του Ματίας Αλμέιδα στην περσινή χρονιά του νταμπλ ο οποίος αποχώρησε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους το καλοκαίρι και παραμένει πολύ αγαπητός εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήρθε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα. Μάλιστα, ο Ζαρίφ βρέθηκε και στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή.

Ο Ζαρίφ είναι άνθρωπος πολύ κοντά στον Αλμέιδα και σε προσωπικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και για τον λόγο αυτό ταξίδεψε από την Αργεντινή για να είναι δίπλα στον προπονητή της ΑΕΚ σε αυτή την κρίσιμη περίοδο των πλέι οφ του πρωταθλήματος και θα μείνει περίπου 2 εβδομάδες για να τακτοποιήσει και κάποια δικά του θέματα στην χώρα μας. Ο ίδιος έχει εμπιστοσύνη στον «Πελάδο» ότι και φέτος – παρά τα όποια προβλήματα – θα καταφέρει στο τέλος να κατακτήσει το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα και μαζί με το τιμ του, κάνουν πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Να θυμίσουμε ότι με απόφαση Αλμέιδα δεν αντικαταστάθηκε ο Ζαρίφ το περασμένο καλοκαίρι και τη δουλειά του «μοιράστηκαν» οι υπόλοιποι άμεσοι συνεργάτες του «Πελάδο» και ο ίδιος, ενώ όσον αφορά πιθανή επιστροφή του το καλοκαίρι σύμφωνα με πληροφορίες μοιάζει αδύνατη με τα τωρινά δεδομένα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X