ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον ΠΑΟΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρόλο που προηγήθηκε με 2-0, έπαθε μπλακ άουτ και έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν είχε πολλές φάσεις να διαχειριστεί. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε μια πίεση. Ίσως στο γκολ του Μπάμπα, να έπρεπε να είχε μια καλύτερη και πιο γρήγορη αντίδραση. Το δεύτερο γκολ ήρθε από φάση που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Λάζαρος Ρότα: Ένα από τα καλά παιχνίδια του έκανε ο διεθνής δεξιός μπακ. Και μάλιστα σ’ ένα ματς, που για πολύ μεγάλο διάστημα, χρειάστηκε να παίξει με πρόβλημα τραυματισμού. Όσο άντεχε ήταν πολύ σωστός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και στα ανεβάσματά του, βοήθησε την επιθετική λειτουργία.

Ντομαγκόι Βίντα: Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο φέρει ευθύνη για την φάση του γκολ της ισοφάρισης, καθώς χάνει την προσωπική μονομαχία. Γενικώς όμως ήταν πάντα πρώτος στις φάσεις, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, ακόμα και σε φάσεις που ο Κωνσταντέλιας πήγε να τον… τρέξει στο ξέφωτο.

Αρολντ Μουκουντί: Γενικώς έκανε καλό παιχνίδι ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός. Όμως στην φάση της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ, ο Μουκουντί δεν διώχνει την μπάλα μπροστά από τον σκόρερ. Σ’ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ωστόσο, ήταν κερδισμένος στις περισσότερες μονομαχίες, ενώ και με την μπάλα στα πόδια του, έκανε σωστές επιλογές με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Εχσάν Χατζισαφί: Πολλή δουλειά έβγαλε ο Ιρανός ακραίος μπακ. Και στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ανταποκρίθηκε και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά στις συνεργασίες που έβγαλε ανεβαίνουν από την πλευρά του. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, έβγαλε πολλή κούραση. Και αυτό του στοίχισε σε φάσεις.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Το πρώτο του ημίχρονο είναι σχετικά καλό. Κερδίζει πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή, βγαίνει πρώτος πάνω στην μπάλα, έχει σωστή διαχείριση των κατοχών. Στο δεύτερο ξεκινάει επίσης καλά, όμως όσο περνάει η ώρα δείχνει όλο και περισσότερο να χάνει και ενέργεια και συγκέντρωση.

Ορμπελίν Πινέδα: Επέστρεψε στα χαφ και σε θέση οχταριού ο Μεξικανός. Και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά για όσο διάστημα τον κρατούσαν οι δυνάμεις του. Πολύ τρέξιμο, πολύ καλή διαχείριση της κατοχής της μπάλας και εξαιρετική ασίστ για το γκολ του Γκατσίνοβιτς. Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα και κάποια στιγμή ξέμεινε και από δυνάμεις.

Λιβάι Γκαρσία: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ημίχρονου, έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού. Και όχι μόνο έμεινε στο γήπεδο μέχρι και το φινάλε του 45άλεπτου, αλλά ξεκίνησε την φάση του γκολ του Γκατσίνοβιτς, αλλά βοηθούσε και ανασταλτικά στις στατικές φάσεις. Παρότι από ένα σημείο και μετά, δυσκολευόταν ακόμα και να περπατήσει.

Νίκλας Ελίασον: Εξαιρετικό ματς από τον Σουηδό. Παίζοντας είτε αριστερά, είτε δεξιά, μέχρι και το τελευταίο λεπτό δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ήταν σχεδόν ασταμάτητος ο Ελίασον κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του. Και αυτό που το έλειψε μόνο, ήταν λίγο καλύτερες τελικές πάσες.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Σούπερ ματς έκανε ο Σέρβος χαφ. Και μάλιστα η αλήθεια είναι πως όταν πλέον ο Γκάτσι δεν μπορούσε άλλο να τρέξει λόγω κούρασης, ήρθε και μια αγωνιστική κατάρρευση για την ΑΕΚ. Έβαλε ένα πανέμορφο γκολ, ενώ παίζοντας στον άξονα, έκανε πολλή δουλειά στο παιχνίδι της ομάδας. Είτε με την μπάλα στα πόδια του, είτε ανοίγοντας χώρους για τον Πινέδα.

Νορντίν Άμραμπατ: Μέχρι που χρειάστηκε να βγει λόγω τραυματισμού, ο Άμραμπατ έκανε επίσης ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έβαλε ένα γκολ χάρη στην ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια. Δημιουργούσε συνεχώς ζητήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ από την πλευρά του. Ενώ βοηθούσε σημαντικά ακόμα και στην ανασταλτική λειτουργία.

Έκι Πόνσε: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, παρότι είχε έναν περίεργο ρόλο καθώς η ΑΕΚ με 2-0 στο σκορ έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ, οι μάχές που έδωσε ήταν σημαντικές. Κράτησε μπάλα, ανέβασε αρκετές φορές την Ένωση και της έδωσε… αέρα. Ωστόσο δεν κατάφερε ο ίδιος να βρεθεί σε θέση εκτέλεσης.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Μπήκε στην θέση του Ρότα. Έδωσε μάχες από την πλευρά του. Έχασε αρκετές. Και με την μπάλα στα πόδια, δεν είχε καθαρό μυαλό.

Γενς Γιόνσον: Από την ώρα που μπήκε στο ματς, έδωσε τρέξιμο και φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή. Πήρε αρκετές μάχες. Δεν έκανε καλή εκτέλεση από καλή θέση, στην τελευταία φάση του ματς.

Πέτρος Μάνταλος: Στις τελευταίες κινήσεις του Αλμέιδα από τον πάγκο. Μπήκε σ’ ένα περίεργο σημείο του ματς. Δεν κατάφερε ούτε να κρατήσει την μπάλα, αλλά ούτε να βοηθήσει ώστε να ανέβει σωστά η ομάδα στο γήπεδο.

Πάολο Φερνάντες: Από την στιγμή που μπήκε δεν βοήθησε πολύ. Εξαίρεση μια ενέργεια που έκανε στο φινάλε και το στρώσιμο της μπάλας για το σουτ του Γιόνσον που πέρασε άουτ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X