ΑΕΚ: Καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σπάθης

ΑΕΚ: Καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σπάθης
Photo Credits: INTIME

Θετική παρουσία είχε το «κιτρινόμαυρο» τμήμα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σπάθης και φλερέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετική εικόνα είχε το τμήμα Ξιφασκίας της ΑΕΚ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σπάθης και Φλερέ που διεξήχθησαν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΟΑΚΑ.

Στη Σπάθη, στους Άνδρες, ο Παναγιώτης Κοντοειδής κατέλαβε την 10η θέση, χάνοντας στα σημεία την πρόκριση στα Προημιτελικά. Ο Ιάσων Αριανούτσος κατετάγη 16ος, ο Ζώης Γεώργιος Χατζής 27ος, ο Παναγιώτης Δρεπανόπουλος 32ος, ο Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος 34ος και ο Αδαμάντιος-Μάριος Μπέρζοβιτς 35ος, ο Αντώνης Μπουρβάνης 41ος, ο Λουκάς Κοσενάκης 42ος και ο Θανάσης Αναγνώστου 48ος ανάμεσα σε 55 αθλητές. Στο ομαδικό, η ΑΕΚ κατέκτησε την 5η θέση. Στις Γυναίκες, 13η θέση για την Ισμήνη-Μαρία Χατζηγεωργίου, 20η για την Ευριδίκη Ποτού, 22η για την Κυριακή Σάφαρη, 42η για την Μαρία-Άννα Ευστρατίου και 44η για την Γεωργία Μαραγκού, ανάμεσα σε 45 αθλήτριες. Στο ομαδικό, η ΑΕΚ κατετάγη 7η.

Στο Φλερέ, ο Δημήτριος Παναγόπουλος κατέκτησε την 9η θέση, ο Πέτρος Γκιζλής την 21η, ενώ ο Φίλιππος-Ιωάννης Μαργαρίτης κατετάγη 52ος, ανάμεσα σε 54 αθλητές. Στο ομαδικό η «Ένωση» κατέλαβε την 6η θέση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X