Ατματσίδης για το φιλικό ειρήνης με την Παρτιζάν: «Όλοι έχουν ιστορία, η ΑΕΚ έχει Ιστορία και μεγάλωσε στα πέρατα του κόσμου μαζί της» (ΦΩΤΟ)

Ατματσίδης για το φιλικό ειρήνης με την Παρτιζάν: «Όλοι έχουν ιστορία, η ΑΕΚ έχει Ιστορία και μεγάλωσε στα πέρατα του κόσμου μαζί της» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το post του Ηλία Ατματσίδη για τα 25 χρόνια από το αλησμόνητο φιλικό της ΑΕΚ με την Παρτιζάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ, Παρτιζάν, ο κόσμος των δύο ομάδων, οι παίκτες, αλλά και οι ουδέτεροι δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ το φιλικό της 7ης Απριλίου του 1999 ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ στο Βελιγράδι εν μέσω βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ.

Αυτό το ματς… Αυτό το φιλικό ειρήνης είναι το «παράσημο» της ΑΕΚ και των παικτών της εκείνη την εποχή και αυτό έσπευσε να τονίσει στο post του στο Facebook ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ένωσης, Ηλίας Ατματσίδης. Διότι ο Ατματσίδης ήταν εκεί…

Ο Ατματσίδης έκανε το ταξίδι οδικώς από την Βουδαπέστη στο Βελιγράδι, έζησε τις στιγμές, έγραψε Ιστορία που θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη του.

«Όλοι έχουν ιστορία, η ΑΕΚ έχει Ιστορία και μεγάλωσε στα πέρατα του κόσμου μαζί της», έγραψε στο Facebook ο Ατματσίδης με την ανάρτησή του να συνοδεύεται από μία φωτογραφία αυτού του ματς.

Δείτε το post του Ηλία Ατματσίδη:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X