Νάπολι: Προσφέρει νέο συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης

Νάπολι: Προσφέρει νέο συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης
Photo Credits: INTIME

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια θα δεχθεί μια νέα πρόταση συμβολαίου από την Νάπολι με ρήτρα αποδέσμευσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νάπολι έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανανεώση του συμβολαίου του Κβίτσα Κβαρατσκέλια βάζοντας υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης

Το συμβόλαιο του Γεωργιανού -ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στα τελικά του Euro 2024- λήγει το 2027 όμως αυτό δεν κάνει τους Ναπολιτάνους να επαναπαύονται, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να έχει καταλήξει μάλιστα στον τρόπο με τον οποίο θα πείσει τον παίκτη να παραμείνει.

Αυτός θα είναι να του προσφέρει το καλοκαίρι ένα νέο συμβόλαιο με πολύ βελτιωμένες αποδοχές (αυτή τη στιγμή αμείβεται με κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως), όπου θα μπει ένας όρος που θα επιτρέπει στον “Κβάρα” να αποχωρήσει αν γίνει μία πολύ μεγάλη και συμφέρουσα οικονομικά πρόταση στην ομάδα του.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X