Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (6/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (6/4)

Φουλ δράση στην Premier League με επτά ματς και στα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις και δη με το Φούλαμ - Νιούκαστλ και Μπράιτον - Άρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ δράση στην Premier League με επτά ματς και θα πάμε με επιλογές γκολ στο Φούλαμ – Νιούκαστλ, αλλά και στο Μπράιτον – Άρσεναλ.

Προγνωστικά Premier League

  • Δεν έχει ήττα από τη Φούλαμ στους τελευταίους οκτώ αγώνες η Νιουκάστλ (6-2-0), ενώ στους έξι εξ αυτών δεν δέχτηκε γκολ.
  • Σε επίπεδο Premier League Μπράιτον και Άρσεναλ έχουν ίδιο αριθμό νικών σε 13 αγώνες.
  • Στην τελευταία πεντάδα αγώνων των δύο ομάδων στο Μπράιτον η Άρσεναλ έχει χάσει μία φορά (2-2-1).

Η Φούλαμ ήταν απογοητευτική στο τελευταίο ματς.

Κάκιστη ήταν η παρουσία της Φούλαμ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στη Νότιγχαμ από την οποία και γνώρισε τη βαριά ήττα με 3-1. Είναι αδιάφορη βαθμολογικά καθώς απέχει αρκετά από τις τελευταίες θέσεις και δεν πρόκειται να κινδυνέψει, ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί να κυνηγήσει και το κάτι παραπάνω διεκδικώντας κάτι. Επί των αγωνιστικών δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έχει ο Μάρκο Σίλβα.

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (6/4)

Από την άλλη, η Νιούκαστλ δεν έκανε καλό παιχνίδι στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Εβερτον, επί της οποίας δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Είναι στην 8η θέση και απέχει τέσσερις πόντους από την πρώτη εξάδα, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Απέναντι στη Φούλαμ αναζητάει μόνο το τρίποντο που θα τη φέρει πιο κοντά και θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για την Ευρώπη. «Όχι, δεν έχει υποστεί κάποια ανατροπή» είπε για τον Τρίπιερ (δ. μπακ, 25/1) ο Έντι Χάου, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα τον πιέσει. Λιβραμέντο (δ. μπακ, 22/1) και Αλμιρόν (εξτρέμ, 29/3) θα λείψουν για περίπου έναν μήνα.

Τι παίζουμε; Κοιτάμε προς τα γκολ. Το ασιατικό Over 3,5 το βρίσκουμε σε αποδόσεις κοντά στο 1.70 στην Betshop και αυτή θα είναι η επιλογή μας.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X